Notting Hill

Notting Hill – what’s not to like!

Jeg ved godt at filmen Notting Hill med Hugh Grant og Julia Roberts, hører lidt ind under kategorien “Chick-flick”. Dog er det i min verden en af de mest søde og romantiske film, i en så kaldt “Feel-Good” genre. Det er en stille og rolig film, med masser af små sjove jokes, og et par sidekick’s der siger Spar-to.

Efter at have set filmen 8-10 gange, var jeg så heldig at havne i det hyggelige område af London på en ferie med mine børn. Man kunne med det samme fornemme stemningen i filmen, og det var lidt stort at stå i selv samme boghandel som gav inspiration til filmen.

Bevares, jeg ved godt at det ikke helt var der de stod under optagelserne, men man følte sig alligevel tæt på de herlige skuespillere.

Én ting er at tage turen til London og Notting Hill området, men man kan faktisk få en del stemning med, ved bare at se filmen.

Har man haft en dårlig dag, eller bare trænger til at stresse af. Så er det et godt bud at sætte filmen på, og og bare nyde både billeder og musikken. Beskrivelsen af et sammenhold imellem en flok venner, og ikke mindst den geniale roommate “Spike”. Den røde tråd i filmen er selvfølgelig kærligheden, dog fremvist på en lidt anderledes måde. Her er det nemlig den helt almindelige og helt-nede-på-jorden guy, der prøver på at gafle den smukke og succesfulde skuespillerinde.

Et eventyr og ønskehistorie for os almindelige mennesker, og måske hvis vi er heldige, så kunne det være at vi ender med vores helt egen moviestar, det kan faktisk godt lade sig gøre.

Notting Hill